Erkend installateur Aangesloten bij

Bel direct: 050 406 1362

Uw installateur: Gert Haak

Installatiekeuringen

Algemene informatie ten aanzien van veiligheid van installaties

Gas- en elektra-installaties in woningen zijn over het algemeen veilig. Als huiseigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor deze installaties in uw woning. U kunt een aantal maatregelen nemen om er zeker van te zijn dat ze daadwerkelijk veilig zijn. Ook als huurder kunt u bijdragen aan uw eigen veiligheid. De meeste ongelukken gebeuren door koolmonoxidevergiftiging. Regelmatige controle en goede ventilatie zijn belangrijk.

2014-03/koolmonoxidevergiftiging.jpgT.I.B. Smid heeft aan de hand van gangbare eisen aan installaties een keuringsmethodiek ontwikkeld waarmee overzichtelijk inzicht wordt gekregen in de staat van uw installatie. Door het laten uitvoeren van deze keuring krijgt u snel een inzicht in de staat van uw installatie. Daarbij worden ook metingen uitgevoerd die verder aangeven of uw installatie veilig is. De APK-keuring voor uw installatie is in opkomst. Persoonlijke veiligheid van uw installatie voor de gebruikers staat in alle gevallen voorop.

Meten is weten en u kunt beter ellende voorkomen dan de gevolgen van installatiefouten als risico nemen. Wij kunnen u van dienst zijn bij de controle van uw installaties. Vraag hier meer informatie aan.